Verkkovalmennukset

kortin kuvitus kuva

Kehonhuolto -verkkovalmennus

Liikutaan yhdessä, opitaan uutta ja voidaan paremmin!

Tulossa pian SUOSITTU KEHONHUOLTO -VERKKOVALMENNUS!

"Tässä valmennuksessa tykkäsin erityisesti kaikista uusista liikkeistä. Ammattitaito paistaa niin ohjauksessa kuin tietoiskuissakin. Treenit on selkeitä, johdonmukasia, monipuolisia ja sopivan haastavia. Koko keho on voinut näitten harjoitteiden avulla paljon paremmin.

Kiitos Viivi! Huomaa, että olet panostanut näihin valmennuksiin ja teet tätä koko sydämmellä😊❤️"

- Kehonhuolto-valmennuksen asiakas

kortin kuvitus kuva

Elämäsi kuntoon - yksilövalmennus

Saavuta tavoitteesi!

UUTUUS YKSILÖVALMENNUSPAKETIT: 3kk, 6kk ja 9kk myynnissä lokakuussa!

"Valmennus on suunniteltu omat tavoitteet huomioiden. Treenit ovat vaihtelevia, ja sopivasti haastavia: joka kerta ohjelmien vaihtuessa on jotain uutta, uusia liikkeitä, jotka haastavat treenit uudelle tasolle. Viivi on kiinnostunut, miten treenit sujuu ja etenee. Hän on helposti lähestyttävä ja yhteydenpito on avointa. Aina tarvittaessa ohjelmia on muokattu, jos on tullut loukkaantumisia tms."

- Yksilövalmennuksen asiakas

Hyvää oloa!

Verkkovalmennuksilla

Tarjoan sinulle hyvinvointia ja uutta oppia verkkovalmennusten ja luentojen avulla. Valmentaminen ja luennointi verkon välityksellä on näppärä ja edullinen tapa saada ammattilainen kotiisi/työpaikalle tai vaikka kesämökille. Tarjolla on fysioterapeuttisella näkemyksellä varustettua ammattitaitoista osaamista treeniin, hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelinhaasteisiin ja palautumiseen. Valmennukset sopivat liikunnan vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. HUOM! Yksilövalmennuksessa tapaamiset mahdollisia myös livenä.