Verkkovalmennukset

kortin kuvitus kuva

Kehonhuolto ja syvät lihakset -UUTUUSvalmennus

Liikutaan yhdessä, opitaan uutta ja voidaan paremmin!

SUOSITTU KEHONHUOLTO -valmennus päivittyy!

Valmennuksen avulla tunnet, kuinka kehosi kannattelu paranee, pääset eroon ikävistä vaivoista ja kireyksistä sekä otat harppauksen arjen jaksamisessa. Kolmen viikon valmennus sisältää neljä harjoitusta viikossa. Kaksi rauhallista kehonhuolto- ja kaksi aktivoivaa tukilihasharjoitusta sekä paljon toivotun palauttavan lenkin, joka sisältää aina tietoiskun.

kortin kuvitus kuva

Elämäsi kuntoon - yksilövalmennus

Saavuta tavoitteesi!

UUTUUS YKSILÖVALMENNUSPAKETIT: 3kk, 6kk ja 9kk

TÄLLÄ HETKELLÄ PAIKAT TÄYNNÄ. Paikkoja vapautuu mahdollisesti alkuvuodesta 2023.

"Valmennus on suunniteltu omat tavoitteet huomioiden. Treenit ovat vaihtelevia, ja sopivasti haastavia: joka kerta ohjelmien vaihtuessa on jotain uutta, uusia liikkeitä, jotka haastavat treenit uudelle tasolle. Viivi on kiinnostunut, miten treenit sujuu ja etenee. Hän on helposti lähestyttävä ja yhteydenpito on avointa. Aina tarvittaessa ohjelmia on muokattu, jos on tullut loukkaantumisia tms."

- Yksilövalmennuksen asiakas

Hyvää oloa!

Verkkovalmennuksilla

Tarjoan sinulle hyvinvointia ja uutta oppia verkkovalmennusten ja luentojen avulla. Valmentaminen ja luennointi verkon välityksellä on näppärä ja edullinen tapa saada ammattilainen kotiisi/työpaikalle tai vaikka kesämökille. Tarjolla on fysioterapeuttisella näkemyksellä varustettua ammattitaitoista osaamista treeniin, hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelinhaasteisiin ja palautumiseen. Valmennukset sopivat liikunnan vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. HUOM! Yksilövalmennuksessa tapaamiset mahdollisia myös livenä.