hero kuva

WeWill verkkovalmennukset

Verkkovalmennusta hyvinvoinnin ja oman potentiaalin edistämiseksi!

Liikunta helppona ja hauskana osana arkea!

WeWill verkkovalmennukset

Uudet WeWill verkkovalmennukset on vihdoin täällä!

Tavoitteena on lisätä järkevän harjoittelun määrää, monipuolistaa treenejä ja luoda matala kynnys oman kehon potentiaalin löytämiseen. Valmentajanasi haluan, että sinulla on työkaluja edistää omaa hyvinvointia ja kehittää suorituskykyäsi, mitä ikinä tavoitteletkaan!

Yhdessä me olemme enemmän! Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se sitten kivun poistuminen, hyvä ja energinen olo tai vaikka lajiharjoittelun tukeminen. Yksin ei tarvitse pärjätä, yhteistyöllä, toisen tuella ja tsempillä kaikki on helpompaa.

Pienet teot ja matala kynnys. Siitä kaikki lähtee, että ei luoda itsellemme liian suuria paineita jonkin tavoitteen suorittamiseen. Mahdollisimman matala kynnys treenien tai liikkeiden tekoon, niin saat olla ylpeä ja iloinen, kun harjoitukset tulee tehtyä <3

Aio, päätä ja sitoudu. Kun todella haluat saavuttaa jotain, täytyy päätös tehdä usein. Joka päivä, joka viikko ja joka kuukausi, kun päätät edistää asiaa ja tehdä töitä sen eteen, saavutat varmasti askel askeleelta tavoitteesi. Tätä kutsutaan sitoutumiseksi.

Leikkimielisyys ja uskallus epäonnistua. Älä missään nimessä unohda, että harjoittelun tulee olla kivaa ja siitä saa nauttia. Luodaan yhdessä just sulle sopiva tapa liikkua. "Epäonnistuminen on mahdollisuus yrittää uudelleen, tällä kertaa fiksummin" Näin myös löydämme omat rajat ja mahdollisuudet!

Tulostakuu. Ylläolevia teemoja noudattamalla lupaan, että tuloksia syntyy!

Laatu ja ammattitaito. Kaikki liikkeet, harjoitukset, ohjelmat ja luennot perustuvat vahvaan ammattitaitoon yli 15 vuoden kokemuksella ja vuosittaisella jatkokouluttautumisella. Mitään liikkeitä tai ajatuksia ei ole bongattu niiden trendikkyyden tai sen miltä ne näyttää, vuoksi. Kaikelle löytyy vahvat perusteet! Jos en jotain osaa, kerron sen ja pyrin ottamaan selvää.

Asiakaslähtöisyys. Sinun palaute, toiveet ja ajatukset on ensiarvoisen tärkeitä. Kaikkia valmennuksia kehitetään jatkuvasti palautteiden perusteella. Annathan siis rohkeasti palautetta <3

WeWill verkkovalmennukset

kortin kuvitus kuva

WeWill Kehonhuoltovalmennus

Markkinoiden kattavin kehonhuoltovalmennus, jonka avulla edistät liikkuvuutta, kehonhallintaa, palautumiskykyä ja hyvinvointia monipuolisella sekä hauskalla tavalla. Kaikki harjoitukset on livenä ohjattu ja on mahdollista toteuttaa missä ja milloin tahansa.

kortin kuvitus kuva

WeWill Lihaskuntovalmennus

Lihaskuntovalmennus sulle, jos kuntosalitreeni ei innosta ja voimaharjoitus jää helposti tekemättä. 

Matalan kynnyksen lihaskuntotreenejä tehtäväksi missä tahansa. Valmennus sisältää yli kymmenen läpiohjattua harjoitusta, luennon ja tietoiskuja voimaharjoittelusta ja sen merkityksestä.

kortin kuvitus kuva

WeWill Vahva ja kivuton selkä valmennus

Onko sulla selkä koskaan kipeä tai jäykkä?

Joo, niin on mulla ja 90% muillakin ihmisillä!

Haluisitko eroon ainaisesta selän jumituksesta ja kivusta?

No nyt oot oikeessa paikassa!

Tämän valmennuksen avulla saat paljon tietoa selän toiminnasta, miten selkää on turvallista käyttää, mitkä kaikki asiat vaikuttaa siihen ja tietenkin paljon työkaluja selän hyvinvoinnin tueksi.